Met hoogwaardige videocontent helpen we organisaties te informeren en te inspireren. Kleinschalig geproduceerd met maximaal resultaat.

BREMAN
Voor Breman, één van de grootste installatiebedrijven van Nederland maakten we de nieuwe merkfilm "iedereen energiepositief" De film ging gepaard met een online campagne.
ACHTERHOEK TOERISME
Voor Achterhoek Toerisme ontwikkelen we de online videocampagne “Het geluk van Nederland.”
GRIP
Grip is een filmgedicht over jong zijn en grip op je leven verliezen. De film ging in première op het Nederlands filmfestival in de Gouden Kalf competitie. Naast bioscoopvertoningen hebben we in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam een impactcampagne gelanceerd bij jongerenwerkorganisaties verspreid door het land.
KINETIC BALANCE
Voor hét merk op het gebied van kleding voor zittende mensen met een drang naar avontuur maakten we twee ambassador movies met als motto "People stare, make it worth it."
STAYOKAY
De afgelopen jaren verzorgen we de videocontent voor landelijke hostelketen Stayokay. Dit varieert van campagnes voor socials en brandmovies tot korte videos van de afzonderlijke vestigingen. 
NEDAP
Nedap wordt ook wel het best bewaarde geheim van de Achterhoek genoemd.  Deze beursgenoteerde Technologie-International is wereldwijd actief op uiteenlopende maatschappelijke thema's. We maakten de brandmovie "Technology matters".
FFORT I FOUNDATION
Voor de FFort foundation maakten we de indrukwekkende korte documentaire "Nu Pas" met en over Marte.  De film ging in première in het Stedelijk Museum in Amsterdam en maakt komend jaar een tour door Nederland. De FFort Foundation zet zich in om het mentaal welzijn voor jongvolwassenen met kanker te verbeteren.
MUSEUM VAN DE GEEST
Voor het Museum van de Geest in Haarlem maakten we een aantal korte videos om mentaal welzijn in de klas bespreekbaar te maken. Het lespakket bestaat uit testimonials in combinatie met een aantal korte poëtische videos die als gesprekopeners worden ingezet.
WVO ZORG
Voor de Zeeuwse zorgorganisatie WvO,  maakten we de merkfilm "Samen voelt beter". Door archiefmateriaal uit Zeeland te combineren met beelden van nu toont de film hoe de levens van mensen verankerd zijn in de geschiedenis van een streek.
UNIVERSITEIT UTRECHT
Voor de Universiteit Utrecht, faculteit Rechten maakten we de korte merkfilm  "Benieuwd naar morgen".  Scènes gedraaid in Brussel, Den Haag, Amsterdam en Utrecht op 8mm en HD tonen de wereld van morgen vanuit het perspectief van een eerstejaars student.
ZZG ZORGGROEP
"Want het blijft uw leven" is de korte merkfilm die we maakten voor de ZZG Zorggroep. De film is gedraaid op 8mm-film en HD.