Samen zorgen voor positieve verandering

KINETIC BALANCE
Voor hét merk op het gebied van kleding voor zittende mensen met een drang naar avontuur maakte ik twee commercials. Het motto: "People stare, make it worth it."
ACHTERHOEK TOERISME
Voor Achterhoek Toerisme ontwikkelen we de online videocampagne “Het geluk van Nederland.” De Achterhoek krijgt een gezicht aan de hand van persoonlijke videoportretten van verschillende Achterhoekers waarin het landschap centraal staat.
GRIP
Grip is een eigen project. Grip is een filmgedicht over jong zijn en grip op je leven verliezen. De film ging in première op het Nederlands filmfestival in de Gouden Kalf competitie. Naast bioscoopvertoningen hebben we in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam een impactcampagne gelanceerd bij jongerenwerkorganisaties verspreid door het land.
STAYOKAY
De afgelopen jaren verzorgen we de videocontent voor landelijke hostelketen Stayokay. Dit varieert van campagnes voor socials en brandmovies tot korte videos van de afzonderlijke vestigingen. 
BREMAN
Voor Breman, één van de grootste installatiebedrijven van Nederland maakten we de nieuwe merkfilm "iedereen energiepositief" Breman neemt hiermee verantwoordelijkheid in de energietransitie en vroeg me de campagne te laden met een corporate video en met korte campagnevideos.
NEDAP
Nedap wordt ook wel het best bewaarde geheim van de Achterhoek genoemd.  Deze beursgenoteerde Technologie-International is wereldwijd actief op uiteenlopende maatschappelijke thema's.  Nedap streeft er naar met techniek een belangrijke bijdrage te leveren aan het oplossen van grote vraagstukken. Ik maakte de brandmovie "Technology matters".
FFORT I FOUNDATION
Voor de FFort foundation maakten we de korte documentaire "Nu Pas" met en over Marte.  De film ging in première in het Stedelijk Museum in Amsterdam en maakt komend jaar een tour door Nederland. De FFort Foundation zet zich in om het mentaal welzijn voor jongvolwassenen met kanker te verbeteren.
MUSEUM VAN DE GEEST
Voor het Museum van de Geest in Haarlem maakten we een aantal korte videos om mentaal welzijn in de klas bespreekbaar te maken. Het lespakket bestaat uit testimonia in combinatie met een aantal korte poëtische videos die als gesprekopeners worden ingezet.
WVO ZORG
Voor de Zeeuwse zorgorganisatie WvO,  maakte ik de merkfilm "Samen voelt beter". Door archiefmateriaal uit Zeeland te combineren met beelden van nu toont de film hoe de levens van mensen verankerd zijn in de geschiedenis van een streek.
UNIVERSITEIT UTRECHT
Voor de Universiteit Utrecht, faculteit Rechten maakten we de korte merkfilm  "Benieuwd naar morgen".  Scènes gedraaid in Brussel, Den Haag, Amsterdam en Utrecht op 8mm en HD tonen de wereld van morgen vanuit het perspectief van een eerstejaars student.
ZZG ZORGGROEP
"Want het blijft uw leven" is de korte merkfilm die we maakten voor de ZZG Zorggroep. De film is gedraaid op 8mm-film en HD.
ZIEZOO
Ziezoo is een korte documentaire, gedraaid op 16mm film,  waarin de verwonderde blik van drie vierjarigen wordt verbeeld. Vertoond op het Nederlands filmfestival, IDFA en bij de publieke omroep.  Winnaar beste regie Rencontres International Henri Langlois in Poitiers.
HIER KAN ME NIETS GEBEUREN
Deze korte documentaire gaat over het Nederlandsch Israëlietisch Ziekenhuis (NIZ). Vóór de Tweede Wereldoorlog was het de grootste van drie Joodse ziekenhuizen in de stad. Tijdens de oorlog werd het één van de allerlaatste toevluchtsoorden. Na de première in Kriterion in Amsterdam  Meermaals uitgezonden op AT5.