Over mij
Als producent en regisseur maak ik inmiddels bijna twintig jaar verhalen voor opdrachtgevers in het publieke- en commerciële domein. Daarnaast maak ik eigen films en installaties. Deze films zijn vertoond op televisie en geselecteerd voor festivals in binnen- en buitenland. Hiermee scherp ik mijn blik op mijn vak en op de wereld. 
Ik ben geschoold aan de filmacademies van Brussel en Amsterdam. Ik houd van verhalen die ontleend zijn aan de werkelijkheid: echte verhalen van echte mensen. Daar een nieuwe wereld mee creëren in beeld en geluid is een spel waar ik niet op uitgekeken raak. 
Samenwerking
Films komen tot stand in samenwerking. Daarom spreek ik altijd over wij en over ons verhaal, doel of project. "Ons" refereert zo naar de samenwerking met de opdrachtgever om te zorgen dat het concept precies aansluit bij de wensen en doelen van de klant. Ons refereert ook naar de samenwerking met een vaste groep creatieve geesten. Dit zijn specialisten in disciplines als camera, kleurcorrectie,montage,visual effects, muziek, en sound design. Vanuit dat teamwork ontstaat het beste resultaat. Afhankelijk van het project kan een team heel klein zijn of wat groter.
 
Mogelijkheden
Ik maak content voor bioscoop, televisie, commercials, internet, beurzen, of voor educatieve doeleinden. Door te werken met een vaste groep freelancers kan ik makkelijk opschalen maar ook kleinere projecten realiseren. Bij producties met een documentair karakter is een kleine crew zelfs wenselijk om zo de authenticiteit en de spontaniteit te waarborgen. 

Back to Top