Met video in één oogopslag tot de essentie.
Advies en creatie, van concept tot oplevering. ​​​​​​​
Waarom video
Video heeft de kracht om te informeren en te raken tegelijkertijd. Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal. Dat doen we met een persoonlijke aanpak en met maximaal resultaat.

Werkwijze
Dicht bij de werkelijkheid vind je de magie: We geloven dat Iedere organisatie een uniek verhaal heeft én bijzondere mensen die dat verhaal uit kunnen dragen. Dat is het vertrekpunt van ieder project. Samen brengen we heldere doelstellingen in kaart. In de pre-productie doen we research, maken we een script en een beeldconcept. Door gebruik te maken van beproefde verteltechnieken schrijven we een verhaal dat beklijft. Tijdens de draaiperiode werken we volgens het script maar staan we ook open voor nieuwe inzichten die zich tijdens het filmen aandienen. In de montage ontstaat de magie: dat is het samenspel van beeld, geluid, muziek, en tekst.

Kleinschalig
We werken het liefst kleinschalig. Als mensen niet vaak gefilmd worden en geen professionele acteurs zijn dan is het van belang om de juiste omstandigheden te creëren. In een ongedwongen sfeer laten mensen zichzelf makkelijker zien. Het maakt je verhaal menselijk. Een film met een rauw randje komt binnen omdat je voelt dat het authentiek is. 

Diensten
We maken corporate films, commercials, referentievideos, wervingvideos, uitlegvideos en webcontent


Back to Top